Tervetuloa Suomen Biohiiliyhdistyksen syyswebinaariin (kaikille avoin) ja sääntömääräiseen syyskokoukseen (yhdistyksen jäsenille). Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä (Zoom).

Syyswebinaarissa kuulemme kaksi asiantuntijapuheenvuoroa. Syyskokouksen tärkeimpiä aiheita ovat uuden puheenjohtajan ja hallitusten jäsenten valitseminen. Nykyinen puheenjohtaja Ilmo Kolehmainen on ilmoittanut ettei ole käytettävissä puheenjohtajaksi enää jatkossa.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan hallitukseen, voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse [email protected] ja samalla kertoa mistä tehtävästä olisit kiinnostunut. Ilmoitusta ei ole pakko tehdä, mutta se on suositeltavaa.

Kokouksen esityslista toimitetaan yhdistyksen jäsenille sähköpostitse 10.11 mennessä.

Nimi: Suomen Biohiiliyhdistyksen syyswebinaari ja syyskokous
Aika: 24.11 klo 15:30 – 17:00
Paikka: Etäkokous Zoom -ohjelmalla (saat linkin kun ilmoittaudut viestin lopussa olevan painikkeen kautta)

Aikataulu:
15:30 – 16:15 – Syyswebinaarin esitykset
1. Tilannekatsaus HSY joulukuussa 2020 valmistuvasta pyrolyysin koetoimintalaitoksesta. Toimintovastaava, biojätteen käsittely, Christoph Gareis
2. Biohiilikasvualustan vaatimukset viherrakentamiseen – Kasvualustatyöryhmän puheenjohtaja, Anu Riikonen, Viherympäristöliitto

16:15 – 17:00 – Suomen Biohiiliyhdistyksen jäsenten syyskokous

Alla olevasta painikkeestä voit ilmoittautua mukaan. Samalla ilmoittautumisella voit osallistua kumpaankin tapahtumaosioon eli syyswebinaariin (15:30-16:15) ja syyskokoukseen (16:15-17:00).

Ilmoittaudu tapahtumaan Syyskokouksen asialista

Pin It on Pinterest